Aanbod

Momenteel kan u kiezen tussen losse consulten, een traject rond gezonde voeding of een sessie rond verpakkingen lezen. Meer info rond deze 3 werkwijzen kan u hieronder vinden.

Losse consulten

Eerste consultatie (+/- 60-90 min)

Voor ons eerste gesprek zal je een link opgestuurd krijgen waarbij je een korte vragenlijst mag invullen. Zo kan ik mij perfect voorbereiden op ons eerste gesprek en kunnen we al meteen een vlotte start maken. Ik leer je graag wat beter kennen en bij ons eerste gesprek zullen we, als jij dat wenst ook je lichaamssamenstelling meten (gewicht, spiermassa, vetmassa, vocht,…). Daarnaast gaan we samen jouw voedingsgewoonten overlopen, zodat ik op basis daarvan al enkele voedingstips op maat kan geven. Maar ik bekijk altijd eerst waar jij nood aan hebt.

Wat mag je meenemen de eerste keer:

 • Bloeduitslagen of andere verslagen die relevant kunnen zijn.
 • Indien nodig een voorschrift van de huisarts ( bij voortraject diabetes, zorgtraject diabetes of zorgtraject chronische nierinsufficiëntie)
 • Medicatielijst (bv: cholesterol, diabetes, medicatie met invloed op de eetlust,…)

Tweede consultatie (+/- 45min)

Tijdens het tweede gesprek gaan we eerst evalueren hoe de eerste 2-3 weken zijn verlopen. Wat we juist bespreken bij ons 2e consult hangt echt af van jouw nood. Heb je vooral nood aan specifiek voedingsadvies, dan zal ik jou al leren verpakkingen lezen. Maar kom je vooral langs voor emotie eten, dan zal ik eerder daar tips voor geven en zal verpakkingen lezen later aan bod komen in een van de consultaties.

** Ik geef geen klassiek dagschema meer mee als je wilt afvallen, want dit sluit niet aan bij mijn visie rond Intuïtief eten. Ik zal wel informeren rond hoe jij gezonde keuzes kan maken. Maar ik probeer wel jou te helpen af te stappen van de dieetmentaliteit en je op weg te helpen naar een gezonde relatie met eten. (Wil je hier meer over weten, volg mij dan zeker op instagram, of bel mij gerust hiervoor op voor meer info. Ik help je graag verder!)

Opvolgconsultatie (20 – 30min)

Bij de opvolgconsultaties gaan we steeds opnieuw jouw voedingspatroon evalueren en bekijk ik steeds aan welk soort advies jij nood hebt. In de opvolgconsultaties ga ik ook vaak een topic bespreken, zodat je na x-aantal consulten alles weet rond gezond ontbijten, gezonde tussendoortjes, maaltijdplanning, gezond broodbeleg, tips bij feesten/restaurant, etc….

De afspraken zullen in het begin om de 2 à 3 weken zijn, waarna we er telkens iets meer tijd gaan tussenlaten.

Bij de opvolgingen ga ik jou zelden op de weegschaal zetten, dit omdat ik absoluut niet de focus op gewicht wil leggen. Waarom niet? Wel gewicht is maar een klein onderdeel van jouw gezondheid, ook bloeddruk, stress, erfelijkheid, bloeduitslagen, mentaal welzijn, etc.. gaan een invloed hebben op jouw gezondheid.

Klik hier voor onze tarieven.

Traject: Starten met Gewoon Gezond

Wil jij weten wat nu effectief gezonde voeding inhoud? Dan is het traject ‘Starten met gewoon gezond’ wel iets voor jou. Je leert in deze sessies verpakkingen lezen van verschillende producten. Je leert hoe je een gezonde maaltijd samenstelt, hoe je zelf recepten kan aanpassen zodat ze in een gezonder jasje worden gestoken, maar evengoed hoe je een weekmenu kan opstellen. Daarnaast krijg je ook info rond ontbijten, belegkeuze en tussendoortjes. Deze sessies kunnen zowel online als offline in de praktijk gevolgd worden. Elke maand zijn er maar een beperkt aantal plaatsen vrij om dit traject te volgen, dus snel zijn in de boodschap!

Gewicht komt niet aanbod in deze sessies, want door gezonder te eten krijg je automatisch een gezonder lichaam. Het doel van deze sessies is vooral inzicht krijgen in gezondere keuzes maken en niet gewichtsverlies. Waarom ik dit traject maak? Wel als je jezelf of anderen iets toewenst, is het toch vaak een goede gezondheid. En die goede gezondheid begint vaak al bij een gezond eetpatroon. Wilt dat zeggen dat je nooit meer mag snoepen of een frietje mag eten? Neen absoluut niet, maar ik leer jou hoe je daar een goede balans tussen kan vinden. Want niets is verboden!

Het traject omvat 4 sessies van telkens 1 uur.

Inhoud:

 • Vooraf invullen van een vragenlijst
 • 1x sessie verpakkingen lezen met een winkelkaartje
 • 1x sessie warme maaltijd
 • 1x sessie: gezond ontbijt, keuze van beleg, lunch
 • 1x sessie: tussendoortjes, dranken, beweging, mindset + vragenmoment

Van al deze zaken krijg je ook telkens een infobrochure mee en je mag ook steeds op ondersteuning via mail rekenen! De sessies gaan door om de 2 à 3 weken.

Je mag alleen komen, maar wil je graag deze sessies samen doen met een familielid, vriend of vriendin dan kan dat zeker. Hiervoor is een aangepast tarief. 

Tarief 1 persoon = € 240

Tarief vanaf 2 personen = € 190 pp

Wil je na het traject toch nog verder begeleid worden, dan kan dat steeds onder de vorm van losse opvolgconsulten.

Maak hier uw afspraak!

**Dit is 1-1 coaching, dus komt ook in aanmerking voor terugbetaling bij jouw mutualiteit

**Je kan voor de sessies naar de praktijk komen, maar online is ook een mogelijkheid. Je krijg alle info via mail en op het einde krijg je ook alles nog eens op papier toegestuurd via de post samen met het winkelkaartje! (Noteer bij de opmerkingen: Ik wil een online consult en ik mail je alle info door dat je nodig hebt).

Weet wat je koopt – Verpakkingen lezen

Naar de winkel gaan en ‘gezonde producten’ willen kopen, is niet gemakkelijk. Voedingsclaims die rond je oren vliegen en ervoor zorgen dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Met deze sessie zorg ik ervoor dat een verpakking geen geheimen meer heeft voor jou.

De sessie verpakkingen lezen:

 • Ik leer jou hoe je een gezonde keuze maakt door de ingrediëntenlijst en voedingswaarde correct te lezen.
 • Ik leer jou hoe je kan zien of een product meer of minder voedzaam is.
 • Ik leer jou hoe je voedingsclaims moet interpreteren zodat ze jou niet meer gaan misleiden.
 • Je krijgt zelfs een super handig winkelkaartje met alle richtlijnen op per productgroep dat jij kan gebruiken tijdens het winkelen.
 • Je krijgt nog een bundel mee van +50 pagina’s waarin je alle info achteraf nog eens kan herbekijken.

Extra:

 • Wil je graag ook info rond specifieke producten? Neem gerust de verpakking mee tijdens de sessie of stuur vooraf een lijstje door van verpakkingen die je graag wilt bespreken tijdens de sessie.

Je mag alleen komen, maar wil je graag deze sessie samen doen met een familielid, vriend of vriendin dan kan dat zeker. Hiervoor is een aangepast tarief. De sessie duurt 50 minuten. 

Tarief 1 persoon = € 50

Tarief vanaf 2 personen = € 35 pp

Maak hier uw afspraak! **Dit is 1-1 coaching, dus komt ook in aanmerking voor terugbetaling bij jouw mutualiteit (indien er geen minimum aantal sessies moeten zijn). Stuur mij gerust een mailtje voor meer info.

**Je kan voor deze sessie naar de praktijk komen, maar online is ook een mogelijkheid. Je krijg alle nodige info op papier toegestuurd via de post samen met het winkelkaartje! (Noteer bij de opmerkingen: Ik wil een online consult en ik mail je alle info door dat je nodig hebt).