Project omschrijving

Pizza wraps

 Paprika met kip & Rode biet met geitenkaas

Bereidingstijd: +/- 30 min

Ingrediënten (4 personen):

  • 4 grote volkoren wraps (of 8 kleine)
  • Rucola
  • 3 stuks lente-ui
  • 200g kippenblokjes
  • Peper, zout
  • Paprikapoeder
  • Oregano of pizzakruiden
  • 1 gele en 1 rode paprika
  • 1 punt paprika
  • Geitenkaas (smeerkaas)
  • Gemalen light kaas
  • pasata

Bereidingswijze:

  • Was de paprika’s en de lente- ui en snij in ringetjes. Snij daarna ook de rode biet in schijfjes.
  • Snij de kip in kleine blokjes.
  • Bak de kip aan en kruid met peper, zout, paprikapoeder en oregano. Deze hoeft nog niet volledig gaar te zijn.
  • Verwarm de oven voor op 230°C.
  • Leg de wraps op een bakplaat met bakpapier en besmeer dun met de tomaten passata.
  • Beleg de helft van de wraps met rode biet en leg er enkele koffielepels geitenkaas op.
  • Beleg de andere helft van de wraps met paprika, lente ui en kip en strooi hier nog extra oregano op.
  • Strooi nog een beetje gemalen kaas over het geheel en het is klaar om de oven in te gaan.
  • Bak de wraps 5 minuten af op 230°C.
  • Bestrooi deze hierna met rucola.

Zelf kan je altijd nog anderen groenten op je pizza doen zoals je dit zelf wenst. Je kan hier eindeloos in variëren natuurlijk.

Smakelijk – Liefs Sara

Print Friendly, PDF & Email