Project omschrijving



Pizza wraps
Paprika met kip & Rode biet met geitenkaas
Bereidingstijd: +/- 30 min
Ingrediënten (4 personen):
- 4 grote volkoren wraps (of 8 kleine)
- Rucola
- 3 stuks lente-ui
- 200g kippenblokjes
- Peper, zout
- Paprikapoeder
- Oregano of pizzakruiden
- 1 gele en 1 rode paprika
- 1 punt paprika
- Geitenkaas (smeerkaas)
- Gemalen light kaas
- pasata
Bereidingswijze:
- Was de paprika’s en de lente- ui en snij in ringetjes. Snij daarna ook de rode biet in schijfjes.
- Snij de kip in kleine blokjes.
- Bak de kip aan en kruid met peper, zout, paprikapoeder en oregano. Deze hoeft nog niet volledig gaar te zijn.
- Verwarm de oven voor op 230°C.
- Leg de wraps op een bakplaat met bakpapier en besmeer dun met de tomaten passata.
- Beleg de helft van de wraps met rode biet en leg er enkele koffielepels geitenkaas op.
- Beleg de andere helft van de wraps met paprika, lente ui en kip en strooi hier nog extra oregano op.
- Strooi nog een beetje gemalen kaas over het geheel en het is klaar om de oven in te gaan.
- Bak de wraps 5 minuten af op 230°C.
- Bestrooi deze hierna met rucola.
Zelf kan je altijd nog anderen groenten op je pizza doen zoals je dit zelf wenst. Je kan hier eindeloos in variëren natuurlijk.
Smakelijk – Liefs Sara