Project omschrijving

Lichte mascarponemousse met speculaas

Bereidingstijd: 15 min

Ingrediënten (4 personen):

  • 150g mascarpone
  • 300g magere platte kaas
  • 2 el zoetstof
  • 4 à 6 speculaasjes
  • Snuifje kaneel of speculaaskruiden
  • Vers fruit voor de afwerking

Bereidingswijze:

  • Roer de mascarpone los en voeg de platte kaas toe.
  • Meng de zoetstof met de mascarpone mengeling, eventueel pas je de hoeveelheid zoetstof nog aan naar smaak.
  • Voeg hier nog een snuifje kaneel of speculaaskruiden aan toe.
  • Neem kleine dessertglaasjes en vul deze afgewisseld met gebroken stukjes speculaas, vers fruit en de mascarpone vulling.
  • Werk bovenaf ook af met een stukje speculaas en fruit.
  • Laat opstijven in de koelkast en geniet enkele uurtjes nadien van jou heerlijk dessert!

Smakelijk - Liefs Sara

Print Friendly, PDF & Email