Project omschrijving



Lichte mascarponemousse met speculaas
Bereidingstijd: 15 min
Ingrediënten (4 personen):
- 150g mascarpone
- 300g magere platte kaas
- 2 el zoetstof
- 4 à 6 speculaasjes
- Snuifje kaneel of speculaaskruiden
- Vers fruit voor de afwerking
Bereidingswijze:
- Roer de mascarpone los en voeg de platte kaas toe.
- Meng de zoetstof met de mascarpone mengeling, eventueel pas je de hoeveelheid zoetstof nog aan naar smaak.
- Voeg hier nog een snuifje kaneel of speculaaskruiden aan toe.
- Neem kleine dessertglaasjes en vul deze afgewisseld met gebroken stukjes speculaas, vers fruit en de mascarpone vulling.
- Werk bovenaf ook af met een stukje speculaas en fruit.
- Laat opstijven in de koelkast en geniet enkele uurtjes nadien van jou heerlijk dessert!
Smakelijk - Liefs Sara