Project omschrijving

Pasta met courgette en zalm

Bereidingstijd: 30 min

Ingrediënten (4 personen):

  • 200g ongekookte volkoren pasta
  • 2 courgettes
  • 2 uien
  • 400g zalmfilet
  • 2 el olie
  • 4 el light room
  • Peper
  • Dille

Bereidingswijze:

  • Kook de pasta volgens de verpakking al dente.
  • Pel de ui en snij in ringen.
  • Was de courgette en snij in blokjes.
  • Snij de zalm in blokjes
  • Stoof de ui aan in de wokpan en voeg na enkele minuten de courgetteblokjes toe.
  • Voeg na enkele minuten ook de zalmblokjes toe.
  • Laat verder garen en voeg de room toe en kruid af met peper, zout en dille.
  • Als de pasta al dente is voeg je deze ook nog toe en laat je deze nog kort mee garen zodat de smaak ook goed wordt opgenomen in de pasta.
  • Serveer op tafel en geniet van dit makkelijke en lekkere gerecht.

Geïnspireerd op het recept van de app 'Zeker Gezond' van het Vlaams Instituut gezond leven.

Smakelijk - Liefs Sara

Print Friendly, PDF & Email