Project omschrijving

Thaise wok met volkoren noedels en kip

Ingrediënten (4 personen):

  • 200g ongekookte volkoren noedels
  • 200g sojascheuten
  • 3 rode paprika’s
  • 3 gele paprika’s
  • 1 andijvie
  • 1 chinese kool
  • 1 bakje champignons
  • 500g kippenblokjes
  • Thaise kruiden: wokgroenten (Euroma)
  • 4 el olie
  • 1 bouillonblokje

Bereidingswijze:

  • Was en snij alle groenten in blokjes of reepjes.
  • Zet een pot water op het vuur met een bouillonblokje en laat dit koken.
  • Bak de kippenblokjes in de wokpan met 1 el olie, en kruid af met de Thaise wok kruiden.
  • Als de kip mooi aan alle kanten is aangebakken, voeg je de groenten toe.
  • Roer alles goed onder elkaar en doe 2 kfl Thaise kruiden bij de wok.
  • Als het water kookt, zet je het vuur af en laat je de noedels enkele minuten garen in het water zoals aangegeven op de verpakking.
  • Als de groenten en de kip gaar zijn en de noedels aan de wok zijn toegevoegd, Kruid de wok dan naar smaak verder af met extra Thaise kruiden en/of peper.

Smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email