Project omschrijving

Wok met runderreepjes en boerenkostgroenten

Ingrediënten (4 personen):

  • 200g ongekookte volkoren noedels
  • 400g runderreepjes
  • 1 mini broccoli
  • 1 mini bloemkool
  • 1 courgette
  • 200g prinsessenboontjes
  • Sojasaus
  • Peper, zout, kerriepoeder
  • 1 teentje look
  • 2 el olie

Bereidingswijze:

  • Zet water op het vuur met zout en kook de noedels gaar volgens de verpakking.
  • Was de groenten.
  • Snij de broccoli en bloemkool in roosjes.
  • Snij de courgette in schijfjes en snij de topjes van de boontjes af.
  • Wok eerst de runderreepjes met olijfolie en kruid deze af met peper, zout, kerriepoeder, een half teentje look en een scheut sojasaus.
  • Haal de runderreepjes uit de wokpan als ze aan de buitenkant gekleurd zijn.
  • Wok daarna alle groenten met olijfolie in de pan en kruid ze af met dezelfde kruiden als het vlees.
  • Als de groenten voldoende gaar zijn voeg je de noedels en het rundsvlees toe. Laat nog enkele minuten op het vuur garen en serveer daarna op een leuk bord!

Smakelijk - Liefs Sara

Print Friendly, PDF & Email