Project omschrijving



Wok met runderreepjes en boerenkostgroenten
Ingrediënten (4 personen):
- 200g ongekookte volkoren noedels
- 400g runderreepjes
- 1 mini broccoli
- 1 mini bloemkool
- 1 courgette
- 200g prinsessenboontjes
- Sojasaus
- Peper, zout, kerriepoeder
- 1 teentje look
- 2 el olie
Bereidingswijze:
- Zet water op het vuur met zout en kook de noedels gaar volgens de verpakking.
- Was de groenten.
- Snij de broccoli en bloemkool in roosjes.
- Snij de courgette in schijfjes en snij de topjes van de boontjes af.
- Wok eerst de runderreepjes met olijfolie en kruid deze af met peper, zout, kerriepoeder, een half teentje look en een scheut sojasaus.
- Haal de runderreepjes uit de wokpan als ze aan de buitenkant gekleurd zijn.
- Wok daarna alle groenten met olijfolie in de pan en kruid ze af met dezelfde kruiden als het vlees.
- Als de groenten voldoende gaar zijn voeg je de noedels en het rundsvlees toe. Laat nog enkele minuten op het vuur garen en serveer daarna op een leuk bord!
Smakelijk - Liefs Sara