U kan telefonisch of via onderstaande knop een afspraak maken. Zowel afspraken in de praktijk als online zijn mogelijk.

UPDATE COVID-19 (31/10/20)

Als diëtiste werk ik in de paramedische sector, dus mogen de consultaties blijven doorgaan. U bent welkom in de praktijk, maar als u o.m.v. Covid-19 liever uw contacten tot een minimum wil beperken, is ook een online consult mogelijk. Er is ook mogelijkheid om uw consulten afwisselend in de praktijk te laten doorgaan en online.

ENKEL OP AFSPRAAK

Mijn consultatiemomenten op de avond, gaan steeds door op maandag en dinsdagavond. Overdag kan dit telkens wat wisselend zijn in de week, de vrij momenten kan u terugvinden in mijn online agenda. Consultatie op zaterdag is ook mogelijk, maar deze momenten staan niet standaard open in mijn online agenda. Heeft u interesse om op zaterdag op consultatie te komen kan u mij best telefonisch contacteren of een mailtje sturen naar info@saravermeiren.be (of via onderstaand contactformulier).

Maak hier uw afspraak!
Coronamaatregelen in de praktijk!

Onze gegevens

Sara Vermeiren

Molenbosweg 22 – 2990 Loenhout

Telefoon: 03/295.06.67 – 0476/84.76.91

Facebook – Instagram

.

Riziv nummer: 5-61975-43-701

Btw: BE0544657968

Email: info@saravermeiren.be

Contacteer ons:

  Reviews

  Vanaf begin had ik een goed gevoel, ze heeft een luisterend oor. Ik kreeg leuke tips naar mijn omstandigheden en had er direct veel vertrouwen in!

  R.G.

  Mijn mindset over gezonde voeding, diëten en sporten is beter geworden. Door het gewicht los te durven laten volgt het gewenste resultaat sneller dan wanneer je hardere focus legt op het gewicht. Deze mindset had ik nodig en was er niet zomaar gekomen. Door kleine veranderingen en veel te praten hierover merk ik voor mezelf wel grote verschillen. Ik heb bij jou ook echt geleerd dat je mag zondigen en dat je hier niet streng zal op reageren. Dit geeft ergens ook een gevoel van vertrouwen om daarna ook de moed om het wat anders te gaan aanpakken. Te strenge reacties hierop werkte bij mij in het verleden altijd op een foute manier. Het lijken kleine stapjes en het lijkt dat ik meer kom koffie kletsen.. Maar ik besef ook wel dat ik terug mooie stappen heb gezet doordat mijn denkwijze veranderd is. Dankjewel hiervoor!!

  -

  Bij het eerste bezoek gaf Sara me al een goed gevoel. Een stappenplan met duidelijke richtlijnen werden opgesteld en later soms aangevuld met bijkomende aanbevelingen. Dat vond ik prima begeleiding. Mijn vragen werden steeds duidelijk beantwoord.

  W.S.

  Ik voelde mij altijd heel erg op mijn gemak, precies of ik tegen een vriendin aan het praten was :).

  N.G.

  Professionele en zeer persoonlijke aanpak. Enorm tevreden met het resultaat en verloop.

  -

  Ik had er een goed gevoel bij. Ik word begeleid door iemand met kennis van zaken!

  R.D.

  Ik ben verrast met wat ik nu al bereikt en geleerd heb op korte tijd en kijk uit naar nieuwe tips en verder resultaat!

  -

  Sara is begaan met je als persoon. Ze weet waarover ze spreekt! Professioneel.

  W.A.

  Toppie!

  N.K.

  Prima begeleiding! Ik had er altijd een heel goed gevoel bij.

  -

  Je neemt ruim je tijd om mij te begeleiden, zowel rond de voeding voor mijn gezondheid, maar ook het psychische deel.

  T.V.

  Ik heb een veilig en positief gevoel bij Sara!

  C.VB.