Ga naar de inhoud
Gratis gids: 10 principes van het intuïtief eten
Over Sara
Aanbod
Losse consulten
Traject gewoon gezond
Sessie weet wat je koopt
E-book verpakkingen lezen
Gratis
Recepten
Contact
Maak een afspraak
Menu
Over Sara
Aanbod
Losse consulten
Traject gewoon gezond
Sessie weet wat je koopt
E-book verpakkingen lezen
Gratis
Recepten
Contact
Maak een afspraak
Maak een afspraak
Alle recepten
Bananenbrood
Bereidingstijd: 15 + 45 minuten
Soort gerecht:
Dessert
|
Ontbijt
|
Snack
Ingrediënten:
(1 cake)
4 rijpe bananen
3 eieren
150 g havermeel of volkoren meel
2 koffielepels bakpoeder
Snuifje zout
Margarine
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175°C en vet de cakevorm in.
Mix eerst 3 bananen en eieren met een staafmixer glad. Spatel daarna alle andere ingrediënten erdoor tot een glad geheel.
Snij 1 banaan in de lengte in 2 en leg deze bovenaan op het beslag.
Zet 45 minuten in de oven en laat afkoelen.
Eet het als ontbijt of snack! En maak gerust wat extra en vries dit in. Zo kan je op een later moment ook eten als je minder tijd hebt om te koken.
Tip:
Je kan altijd het bananenbrood nog pimpen met..
Handje gehakte noten
Cranberry’s
Cacaopoeder of een handje chocoladedruppels
Blauwe bessen
…
Smakelijk - Liefs Sara
Recept delen:
Recept afdrukken: