Ga naar de inhoud
Gratis gids: 10 principes van het intuïtief eten
Over Sara
Aanbod
Losse consulten
Traject gewoon gezond
Sessie weet wat je koopt
E-book verpakkingen lezen
Gratis
Recepten
Contact
Maak een afspraak
Menu
Over Sara
Aanbod
Losse consulten
Traject gewoon gezond
Sessie weet wat je koopt
E-book verpakkingen lezen
Gratis
Recepten
Contact
Maak een afspraak
Maak een afspraak
Alle recepten
Citrus kabeljauw
Bereidingstijd: 35 + 25 minuten
Soort gerecht:
Hoofdmaaltijd
Ingrediënten:
(4 personen)
4 kabeljauwhaasjes of filets
2 persappelsienen
2 citroenen
+/- 1 kg aardappelen
400 g champignons
600 g gele en rode paprika's
Peterselie
Mediterraanse kruiden
Peper en zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160°C.
Was en snij de aardappelen in blokjes.
Kruid de aardappelen (Tip: peper, zeezout, basilicum, paprikapoeder) en meng met 1 el olijfolie en zet alvast in de oven.
Snij en was de groenten.
Stoof de champignons en paprika gaar op een laag vuur.
Pers de appelsienen en de citroenen
Leg de kabeljauw in een ovenschaal en giet het sinaasappel- en citroensap erover.
Bestrooi met peper en zeezout.
Bedek de schaal met aluminiumfolie (de folie mag de vis niet raken).
Wacht met het in de oven te zetten tot de aardappelen al 30 minuten erin hebben gestaan en zet daarna bij in de oven voor nog 20 minuten.
Smakelijk – Liefs Sara
Recept delen:
Recept afdrukken: