Gegratineerde gnocchi met kip

Bereidingstijd: 35 minuten

Ingrediënten:

(4 personen)
250 à 300 g gnocchi
150 g kippenblokjes
1 courgette
2 zoete paprika's
200 g spinazie
350 ml tomaten pasata
1 bol mozzarella
groentenbouillon
Olijfolie
1 koffielepel Tijm

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 220°C, grill + hete lucht.
  • Was en snij de courgette en paprika’s in kleine blokjes.
  • Laat water aan de kook brengen met een bouillonblokje. Kook de gnocchi volgens de verpakking gaar.
  • Verhit de olijfolie in de hapjespan en bak hierin de kippenblokjes en voeg na enkele minuten ook de groenten toe. Kruid af met peper, zout en tijm.
  • Als deze lichtjes gegaard zijn, voeg je rustig de spinazie toe.
  • Als de spinazie geslonken is voeg je als laatste de tomaten passata toe en kruid je nog verder af op smaak.
  • Meng de tomatensaus met de gnocchi en verdeel in een ovenschaal.
  • Snij de mozzarella in schijfjes en zet een +/- 10 minuten onder de hete grill tot mozzarella begint te korsten.

 

Smakelijk - Liefs Sara

Recept delen:

Recept afdrukken: