Ga naar de inhoud
Gratis gids: 10 principes van het intuïtief eten
Over Sara
Aanbod
Individuele begeleiding
Online aanbod
Mijn expertise
Gratis
Recepten
Contact
Maak een afspraak
Over Sara
Aanbod
Individuele begeleiding
Online aanbod
Mijn expertise
Gratis
Recepten
Contact
Maak een afspraak
Maak een afspraak
Alle recepten
Havermoutpannekoekjes
Bereidingstijd: 15 minuten
Soort gerecht:
Lunch
|
Ontbijt
Ingrediënten:
400 ml halfvolle melk
Of gebruik 500 ml Griekse yoghurt (< 4% vet)
4 eieren
160 g havermout
2 grote of 3 kleine bananen
500 g vers fuit naar keuze als topping
Kaneel naar smaak
Bereiding:
Doe alle ingrediënten in 1 kom behalve het topping fruit het en mix door elkaar.
Zorg dat er geen brokjes in het deeg achterblijven.
Doe het deeg in een anti-aanbak pan en gebruik eventueel een klein beetje vloeibare margarine of olie.
En start maar met bakken!
Enkele tips:
Indien je graag een fijn deeg hebt, dan kan je de havermout fijn malen (zo kan je zeker je pannenkoekjes oprollen).
Vindt je het niet erg dat je deeg wat groffer is, mix dan alles door elkaar behalve de havermout en voeg deze daarna pas toe.
Vindt je banaan niet zo lekker? Laat ze er dan gewoon uit en voeg voor de smaak een beetje zoetstof toe.
Smakelijk - Liefs Sara
Recept delen:
Recept afdrukken: