Ga naar de inhoud
Gratis gids: 10 principes van het intuïtief eten
Over Sara
Aanbod
Individuele begeleiding
Online aanbod
Mijn expertise
Gratis
Recepten
Contact
Maak een afspraak
Over Sara
Aanbod
Individuele begeleiding
Online aanbod
Mijn expertise
Gratis
Recepten
Contact
Maak een afspraak
Maak een afspraak
Alle recepten
Kipfaijta met wraps en limoenavocado
Bereidingstijd: 30 minuten
Soort gerecht:
Hoofdmaaltijd
|
Lunch
Ingrediënten:
(4 personen)
8 volkoren wraps
250 g kippenblokjes
2 paprika's
2 tomaten
ijsbergsla
Geraspte wortelen
1 avocado
Sap van 1/2 limoen
2 eetlepels zure room
Peper en zout
Faijta kruidenmix
Bereiding:
Was de groenten.
Snij de paprika en tomaat in reepjes.
Rasp de wortelen, of koop een kant en klaar zakje geraspte wortelen.
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
Bak de kippenblokjes en kruid met de faijta kruidenmix.
Voeg na enkele minuten de paprika’s hier aan toe en stoof mee aan.
Voeg daarna de tomaten toe en laat verder garen.
Plet ondertussen de avocado en meng deze met peper, zout, het limoensap en de zure room.
Verwarm de wraps in een pan als alles klaar is.
Leg de wraps op een leuk bord en vul de wraps met de rauwkost, de kipfaijta en werk af met de limoenavocado.
Smakelijk - Liefs Sara
Recept delen:
Recept afdrukken: