Kipfaijta met wraps en limoenavocado

Bereidingstijd: 30 minuten
Soort gerecht: Hoofdmaaltijd| Lunch

Ingrediënten:

(4 personen)
8 volkoren wraps
250 g kippenblokjes
2 paprika's
2 tomaten
ijsbergsla
Geraspte wortelen
1 avocado
Sap van 1/2 limoen
2 eetlepels zure room
Peper en zout
Faijta kruidenmix

Bereiding:

  • Was de groenten.
  • Snij de paprika en tomaat in reepjes.
  • Rasp de wortelen, of koop een kant en klaar zakje geraspte wortelen.
  • Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
  • Bak de kippenblokjes en kruid met de faijta kruidenmix.
  • Voeg na enkele minuten de paprika’s hier aan toe en stoof mee aan.
  • Voeg daarna de tomaten toe en laat verder garen.
  • Plet ondertussen de avocado en meng deze met peper, zout, het limoensap en de zure room.
  • Verwarm de wraps in een pan als alles klaar is.
  • Leg de wraps op een leuk bord en vul de wraps met de rauwkost, de kipfaijta en werk af met de limoenavocado.

 

Smakelijk - Liefs Sara

Recept delen:

Recept afdrukken: