Mascarponemousse met speculaas

Bereidingstijd: 15 minuten
Soort gerecht: Dessert| Snack

Ingrediënten:

(4 personen)
150 g mascarpone
300 g platte kaas (mager/halfvol)
2 eetlepels zoetstof
6 speculaasjes
Snuifje kaneel of speculaaskruiden
Vers fruit voor de afwerking

Bereiding:

  • Roer de mascarpone los en voeg de platte kaas toe.
  • Meng de zoetstof met de mascarpone mengeling, eventueel pas je de hoeveelheid zoetstof nog aan naar smaak.
  • Voeg hier nog een snuifje kaneel of speculaaskruiden aan toe.
  • Neem kleine dessertglaasjes en vul deze afgewisseld met gebroken stukjes speculaas, vers fruit en de mascarpone vulling.
  • Werk bovenaf ook af met een stukje speculaas en fruit.
  • Laat opstijven in de koelkast en geniet enkele uurtjes nadien van jou heerlijk dessert!

 

Smakelijk - Liefs Sara

Recept delen:

Recept afdrukken: