- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Leg de plakjes rauwe ham naast elkaar op een bakplaat voorzien van bakpapier.
- Zet voor voor 20 minuten in het midden van de oven.
- Zet ondertussen een pot water met zout op het vuur om de pasta in te koken.
- Was en snij het witloof in reepjes.
- Stoof het witloof in de margarine en kruid af en met peper, nootmuskaat en salie.
- Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Blus het witloof met een scheutje balsamicoazijn.
- Haal de plakjes gedroogde ham uit de oven en laat deze uitlekken op keukenpapier en verwijder de vetrand als de ham krokant is.
- Giet de pasta af en meng deze bij het witloof.
- Kruid eventueel nog verder af naar smaak, zout hoeft niet toegevoegd te worden, omdat rauwe ham van nature al erg zout is.
- Dresseer de pasta op een bord, leg daarop de gedroogde ham en werk af met een beetje peterselie.
*Dit gerecht is gebaseerd op het recept van Dagelijkse kost!
Smakelijk – Liefs Sara