Pizza wraps

Bereidingstijd: 30 minuten
Soort gerecht: Hoofdmaaltijd| Lunch

Ingrediënten:

(4 personen)
4 grote volkoren wraps
Rucola
3 lente-uitjes
1 gele en 1 rode paprika
1 puntpaprika
200 g kippenblokjes
Geitenkaas
Gemalen mozzarella
Passata
Oregano of pizza kruiden
Paprikapoeder
Peper en zout

2 soorten pizza wraps, eentje met paprika en kip & de andere is gevuld met Rode biet en geitenkaas.

Bereiding:

  • Was de paprika’s en de lente- ui en snij in ringetjes. Snij daarna ook de rode biet in schijfjes.
  • Snij de kip in kleine blokjes.
  • Bak de kip aan en kruid met peper, zout, paprikapoeder en oregano. Deze hoeft nog niet volledig gaar te zijn.
  • Verwarm de oven voor op 230°C.
  • Leg de wraps op een bakplaat met bakpapier en besmeer dun met de tomaten passata.
  • Beleg de helft van de wraps met rode biet en leg er enkele koffielepels geitenkaas op.
  • Beleg de andere helft van de wraps met paprika, lente ui en kip en strooi hier nog extra oregano op.
  • Strooi nog een beetje gemalen kaas over het geheel en het is klaar om de oven in te gaan.
  • Bak de wraps 5 minuten af op 230°C.
  • Bestrooi deze hierna met rucola.

Serveren:

Zelf kan je altijd nog anderen groenten op je pizza doen zoals je dit zelf wenst. Je kan hier eindeloos in variëren natuurlijk.

 

Smakelijk – Liefs Sara

Recept delen:

Recept afdrukken: