Zachte havermoutkoekjes

Bereidingstijd: 10 + 20 minuten
Soort gerecht: Snack

Ingrediënten:

(14 koekjes)
2 grote rijpe bananen
120 g havermout
60 g gehakte noten
1 theelepel kaneel

Bereiding:

  • Pel de bananen en pureer ze met een mixer of plet ze met een vork.
  • Hak de noten in stukjes.
  • Meng de noten, de havermout en de banaanpuree in een mengkom en voeg een theelepel kaneel toe.
  • Verdeel het deeg over de bakplaat (op bakpapier). En bak de koekjes af op 180°C voor 20 minuten.

Tip:

Deze koekjes kan je best niet te lang bewaren, ze zijn het lekkerste als ze vers zijn.  Maar het zijn handige koekjes te maken met restjes rijpe banaan, waardoor het niet stoort om maar een kleine portie te maken telkens.

 

Smakelijk - Liefs Sara

Recept delen:

Recept afdrukken: