- Aanbod

Sessie weet wat je koopt

GEWOON GEZOND AANBOD

Leer een verpakking lezen met nuance en kies vooral voor heel lekker en ook gezond.

Naar de winkel gaan en ‘gezonde producten’ willen kopen, is niet gemakkelijk. Voedingsclaims die rond je oren vliegen en ervoor zorgen dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Met deze sessie zorg ik ervoor dat een verpakking geen geheimen meer heeft voor jou.
01

Wat kan je verwachten?

De sessie verpakkingen lezen:

Extra:

02

Praktisch

(+/- 60min)

De sessie zelf duurt 1 uur, je krijgt een winkelkaartje mee en aanvullend wordt het E-book via mail naar jou toegestuurd.

Je mag alleen komen, maar wil je graag deze sessie samen doen met een familielid, vriend of vriendin dan kan dat zeker. Hiervoor is een aangepast tarief.

Je kan voor deze sessie naar de praktijk komen, maar online is ook een mogelijkheid. Je krijg alle nodige info via mail en het winkelkaartje stuur ik op met de post.

5/5

Ik heb veel informatie meegekregen op een duidelijke en aangename manier. Het is heel leuk dat ik een winkelkaartje meekreeg, zo is het makkelijk om in de winkel verpakkingen goed te kunnen vergelijken met elkaar en zo een gezondere keuze te maken en niet misleid te worden door de claims die overal op staan.

-

Onze tarieven

Consultaties die niet tijdig geannuleerd worden (24 uur voor uw afspraak) zullen voor de helft in rekening worden gebracht.
Betaling kan enkel Cash of met de GSM bancontact App (via het scannen van een QR-code). (Ik beschik niet over een bancontact apparaat!)