- Aanbod

Traject gewoon gezond

GEWOON GEZOND AANBOD

Gezond eten, wat is dat nu eigenlijk?

Wat is nu eigenlijk gezonde voeding? Er is tegenwoordig zoveel informatie te vinden. Maar eerlijk is eerlijk, het is niet gemakkelijk want er staat ook veel foutieve info online. Waardoor we vaak door het bos de bomen niet meer zien.

Wil jij dus weten wat gezonde voeding effectief inhoudt? Adviezen die wetenschappelijk onderbouwd zijn? Dan is het traject ‘Starten met Gewoon Gezond’ iets voor jou.

Dit traject omvat 4 sessies van telkens 1 uur.

01

Wat kan je verwachten?

Voor onze eerste sessie plaatsvind mag je eerst een vragenlijst invullen rond jou eetgewoonten, zodat ik toch bij de adviezen rond gezonde voeding persoonlijke tips kan bieden wat zeker een meerwaarde is voor jou! In de sessies zelf ga ik jou o.a. leren hoe je verpakkingen van verschillende producten juist leert interpreteren. Hoe je een gezonde maaltijd en weekmenu samenstelt, hoe je zelf recepten kan aanpassen naar een gezonder variant. Daarnaast krijg je ook info rond ontbijten, belegkeuze en tussendoortjes. En als kers op de taart geef ik je graag nog wat extra mindset tips mee om de gezonde gewoonten te blijven volhouden. Naast de adviezen krijg je steeds heel wat inspiratie en recepten mee waar jij ook praktisch mee aan de slag kan gaan.
02

Praktisch

(4 x 60min)

Deze sessies kunnen zowel online als offline in de praktijk gevolgd worden en duren telkens een uurtje.

Van al deze zaken krijg je ook telkens een infobrochure mee en je mag ook steeds op ondersteuning via mail rekenen! De sessies gaan door om de 2 à 3 weken.

Je kan de sessies individueel volgen, maar wil je graag deze sessies samen doen met een familielid, vriend of vriendin dan kan dat zeker. Hiervoor is een aangepast tarief.

Wil je na het traject toch nog verder begeleid worden, dan kan dat steeds onder de vorm van losse opvolgconsulten.

5/5

Ik heb heel veel bijgeleerd tijdens de sessies. Sara geeft goede uitleg, heel duidelijk. Veel tips gekregen ook lekkere en gezonde receptjes. Je leert zelf gezonde keuzes maken, en kiest daarna zelf wat je ermee doet, geen dieet dus. Dit traject is zeer leuk initiatief, ik kan het iedereen aanraden!

-

Onze tarieven

Consultaties die niet tijdig geannuleerd worden (24 uur voor uw afspraak) zullen voor de helft in rekening worden gebracht.
Betaling kan enkel Cash of met de GSM bancontact App (via het scannen van een QR-code). (Ik beschik niet over een bancontact apparaat!)