Project omschrijving



Hapje van gegrilde paprikarolletjes
Een heerlijk hapje met paprika dat lekker fris is door te aanvulling met ricotta. Mijn persoonlijke favoriet!
Ingrediënten (12 rolletjes:
- 2 zoete paprika’s
- Ricotta
- Walnoten
- Olijfolie (spray)
- Groene of rode pest
- Je kan in plaats van walnoten ook rucola gebruiken.
- satéprikkers
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 230°C + grill.
- Was en snij de zoete paprika’s telkens in 6 repen en leg op een bakplaat in een oven met de vel naar boven. (Of snij ze in 2 en snij daarna verder in stukken na het roosteren.)
- Spray ze in met een beetje olijfolie.
- Rooster de paprika’s voor +/- 20 minuten.
- Besmeer de binnenzijde met een dunne laag pesto.
- Besmeer daarbovenop met een dunne laag ricotta.
- Kruimel hier wat walnoten of rucola op.
- Rol de paprikareepjes op en steek er een saté prikker doorheen.
Smakelijk - Liefs Sara