Project omschrijving

Hapje van gegrilde paprikarolletjes

Een heerlijk hapje met paprika dat lekker fris is door te aanvulling met ricotta. Mijn persoonlijke favoriet!

Ingrediënten (12 rolletjes:

  • 2 zoete paprika’s
  • Ricotta
  • Walnoten
  • Olijfolie (spray)
  • Groene of rode pest
  • Je kan in plaats van walnoten ook rucola gebruiken.
  • satéprikkers

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven op 230°C + grill.
  • Was en snij de zoete paprika’s telkens in 6 repen en leg op een bakplaat in een oven met de vel naar boven. (Of snij ze in 2 en snij daarna verder in stukken na het roosteren.)
  • Spray ze in met een beetje olijfolie.
  • Rooster de paprika’s voor +/- 20 minuten.
  • Besmeer de binnenzijde met een dunne laag pesto.
  • Besmeer daarbovenop met een dunne laag ricotta.
  • Kruimel hier wat walnoten of rucola op.
  • Rol de paprikareepjes op en steek er een saté prikker doorheen.

Smakelijk - Liefs Sara

Print Friendly, PDF & Email